Derrota del Sènior masculí B davant del H. sant esteve Sesrovires B 24 a 30

Ja manca menys per a la finalització de la Primera Fase de la lliga de Segona Catalana d’enguany. I queden menys opcions de classificar-nos per a la Fase d’Ascens.

Aquest cap de setmana hem jugat contra el Sant Esteve Sesrovires B a les nostres instal·lacions del Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

Al final de la Jornada les opcions s’esvaeixen. Resten 10 punts per jugar-se i, tot i que matemàticament encara és possible, cal guanyar-ho tot. Molt difícil, oi?

Anem al partit d’ahir. Tot i la lluita, el partit se’ns ha escapat en dos moments primordials, a l’inici, quan el rival ha aconseguit marxar de 4 gols en tan sols 6 minuts amb un parcial de 2-6 i en els darrers 5 minuts on no hem estat capaços de marcar cap gol, encaixant de nou un parcial de 0-4.

La resta del partit, un estira i arronsa entre dos bons equips, dos equips amb esperit guanyador, lluitadors, ràpids, forts, … dos equips que han demostrat que la Segona Catalana està molt igualada.

Aquestes diferencies han fet que els parcials al final de cada part fossin de 14-16 i de 10-14. Al final, -6 per als nostres nois, amb un resultat final de 24-30.

Massa correctiu pel que s’ha vist a la pista però que demostra que el rival es troba lleugerament per sobre nostre. Cal jugar per sobre del 100% per guanyar qualsevol partit aquesta Temporada i …que el rival no tingui un bon dia.

Tot i que com hem dit no tot està perdut, cal posar les bases de la renovació per enfrontar-nos de nou a una Fase d’Ascens el més aviat possible, si pot ser aquesta Temporada.

Amb treball, amb equip, marcant un objectiu comú, sumant tots i cadascun dels components, jugadors, staff, afeccionats, Club… podem aconseguir-ho. Som-hi nois!!!!!