Derrota del Sènior masculí A davant Sant Martí 21 a 24

Magnífic partit es va viure ahir al Poliesportiu Salvador Gimeno, entre el sisè (H. Sant Joan Despi) i segon (Sant Martí) classificat de la 1a Nacional.

L’equip local entrenat pel Ramon Cabañas, amb molts jugadors lesionats, va plantar cara, i de quina forma al segon classificat, que segurament farà fases per pujar a Divisió d’honor B masculina.

La primera part, comença amb dues defenses ben posades, Sant Joan amb un 6:0 molt contundent ajudat per Marc Vila a la porteria, i Sant Martí amb una 5:1 que dificulta la circulació de la pilota al equip local. Tot i aquesta defensa, el nostre equip, es capaç d’atacar molt be i aconsegueix llançaments clars desde la posició d’extrem , encara que un encertat Juan Antonio Guzman a la porteria rival, impedia sumar gols.

Aquesta alta efectivitat del porter, rival sumada a alguna pérdua de pilota del nostre equip, va fer que la diferència al marcador arribes a ser de  4 a 9 al minut 17, que ocasiona temps mort per part del Ramon. Desprès del temps mort i amb algun canvi , el nostre equip aconsegueix tenir major efectivitat al atac, arribant a la mitja part amb 9 a 13 al marcador.

La segona part continua amb un excel·lent joc per part dels dos equips, amb una diferència al marcador sempre de dos o tres gols a favor del equip visitant.

Potser el minut 52 del partit ha estat clau per acabar amb la victòria visitant, amb la targeta vermella a Alvar , per una acció molt discutida i tot seguit una exclusió a David Vilella, que ens ha obligat a estar 2 minuts amb 4 jugadors de pista. Tot i això, l’equip no ha abaixat els braços i ha estat ficat al partit fins l’últim segon, fent suar de valent al equip visitant per emportar-se dos punts de la nostra pista.

Cal destacar a Gaby amb 9 gols, com a jugador més efectiu de cara a porteria.

Tot i les baixes del nostre equip s’ha posat amb molts problemes a un dels equips favorits, l’equip no para de créixer en joc i segur que continua amb aquesta bona dinàmica aquesta setmana a Sant Esteve de Palautordera.