Derrota del Sènior masculí A davant del KH-7 Bm. Granollers B 26 a 29

Diumenge 10 de desembre el nois del Pedro Jiménez es veient les cares amb el filial del KH-7 Bm. Granollers.

L’inici del partit, va ser clarament pel equip vallesà aconseguint un parcial de 1 a 5 en el minut 10, fent que el nostre tècnic Pedro demanes temps mort. Aquest temps mort va fer que l’equip reacciones i poc a poc s’apropes al marcador, arribant a la mitja part amb un 14 a 13 a favor dels nostres nois.

La segona part, un Granollers amb més ofici defensiu intentava trencar el partit , però els hi costava bastant aconseguir-ho, la màxima diferència en el marcador va ser de 3 gols al minut 45 (19 a 22). A partir d’aquí una altra petita reacció desprès de temps mort local, va aconseguir anivellar més el marcador arribant els últims 5 minuts amb una diferència d’un únic gol al marcador 25 a 26. Però en aquest últims cinc minuts un parcial de 1 a 3 va decantar el resultat final a favor dels vallesans, gràcies al seu millor fons d’armari.

Aquesta setmana últim partit abans de nadal a la pista del Bm. La Roca dissabte a les 18.00 hores.