Derrota del Sènior femení Plata davant del Bm. Elda 26 a 30

Ha estat un partit molt emocionant, les noies han lluitat molt. Molt bones defenses i avui millor en els atacs, tot i que continuem tenint moltes pèrdues de pilota i això ens passa factura al marcador. Al descans hem arribat amb un resultat de 13-16.
La segona part ha estat més de lo mateix, s’ha continuat amb la lluita però no ha pogut ser. No baixem el cap noies, estem en el bon camí, seguiu treballant com vosaltres sabeu, encara queden molts partits i lo millor està per arribar.
Gràcies a l’equip visitant per compartir amb nosaltres el petit homenatge que fem cada any pel dia internacional del càncer de mama i a la nostra grada que mai ens falla.
Propera jornada marxem a Morvedre!!!
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis