Derrota del Sènior femení plata a casa del Sant Vicenç 32 a 29

Tot i la derrota molt bon partit.
La primera part ha estat molt bé, hem anat per sobre al marcador durant els trenta minuts, molta velocitat de joc, atacs ben finalitzat i bones defenses, arribem al descans amb un resultat de 18-20.
La segona part s’ha baixat una mica el ritme del partit, al minut quaranta ens han avançat i això sumat a alguns petits errors que hem tingut no ens ha permès agafar-les.
#LaFamiliaqueesculls
Gràcies als nostres acompanyants a la grada, la propera jornada juguem a casa contra el Castelldefels, sens dubte un altre partit emocionant.