Derrota del Sènior femení Plata 25 a 27 davant del Jov. H. Mataró

Avui tampoc ha pogut ser.
El partit ha estat bastant igualat durant quasi bé tot el temps, al descans hem arribat amb un resultat favorable 13-12.
La segona part hem començat també molt fortes però als deu minuts les de Mataró s’han posat per sobre i tot que hem escurçat la distancia no hem aconseguit arribar a l’empat.
Bon partit en defensa, continuem tenint problemes en la finalització dels atacs i els llançaments no surten com deurien, però no hi ha res que no tingui solució, esteu fent un bon treball, feu bons entrenaments (doy fé) només ens falta una miqueta, així que ànims noies i a seguir treballant, tot arribarà.
Gràcies al nostre públic, dona gust jugar a casa i veure la grada plena, gràcies al voluntari que ens va fer de càmera i ens veiem divendres a la Presentació del Club i dissabte us esperem un altra cop a la grada,  partit a les 18.30h contra  BM.Elda Prestigio.