Derrota del Sènior femení davant del H St Vicenç 16 a 26

Aquesta setmana no ha pogut ser,  avui no ens han guanyat, hem perdut el partit. Des del primer minut ja s’ha vist que no sortien les coses, errades en defensa i sobretot en els atacs.
Tant la primera com la segona part han estat marcades per l’avantatge al marcador de l’equip visitant, al descans 6-16. I amb la mateixa dinàmica s’ha acabat el partit.
Això no ha fet més que començar, així que seguim treballant amb força, amb ganes, amb empenta i sobretot amb il•lusió, sabem de que som capaces i encara queda molta lliga per davant, d’ això aprenem i ens fem més fortes.
Gràcies al nostre públic, tot i que avui no heu pogut gaudir com us ho mereixeu, esperem veure la grada plena molts més dies. Propera jornada marxem a Alacant!!!