Derrota del Sènior femení A a la pista del Bm. La Salud de Tenerife 28 a 22

Últim desplaçament llarg d’aquesta temporada i malgrat el resultat vam gaudir d’un gran nivell de joc del nostre equip.
Primera part bastant igualada al marcador fins el minut vint que el nostre rival agafa una distancia de cinc gols i arribem al descans amb un resultat de 15-10.
A la segona part elles van començar amb més força que nosaltres i semblava que la diferencia de gols seria més gran, però les nostres noies no van deixar de lluitar com fan sempre, escurçant la distancia al marcador, fins arribar al final del partit.
Les noies van plantar cara a un Tenerife que no ho va tenir gens fàcil amb nosaltres, molta velocitat de joc durant els seixanta minuts i molt contents amb la feina feta.
Vam gaudir d’una petita representació del nostre públic que s’ho va passar d’allò més bé amb el partit, gràcies per venir amb nosaltres.
Propera jornada a casa, dissabte 10 a les 18:00h contra l’H. Mislata, us hi esperem!!!!
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis