Derrota del Sènior femení A davant del H. Amposta 18 a 19

Una derrota dura ha estat avui el final del partit.
Hem jugat uns primers minuts molt intensos de joc, molt bona defensa i bons atacs amb molta velocitat que ens han donat quinze minuts molt gratificants, desprès l’Amposta s’ha crescut i hem arribat al descans amb un resultat de 9-10.
La segona part ja hem sortit més tocades i el nostre joc ha canviat, errades en defensa i atacs complicats que s’han trobat amb una defensa molt dura per part del nostre rival. No les hem  deixat marxar però no ha estat suficient per poder finalitzar el partit amb una victòria com ens hauria agradat,  només ens queda continuar treballant per retrobar-nos amb una victòria.
Agrair el recolzament de la nostra grada que com sempre ha estat de 10.
La propera setmana us esperem el dissabte dia 10 a les 20:00h a Sabadell.
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis