Derrota del Sènior femení A davant del H. Amposta 15 a 25

Avui ha estat un partit complicat i no hem pogut amb el nostre rival.
A la primera part la nostra defensa no ha estat massa forta i en els atacs no hem acabat de finalitzar com ens hagués agradat. Així hem arribat al descans amb un resultat de 7-12.
Comencem la segona part i tot que millorem bastant en defensa, no acabem de trobar la porteria contraria. La distancia al marcador cada vegada es fa més difícil d’escurçar, aquesta setmana no ha pogut ser i ens quedem amb una derrota, però agafem tot lo bo del partit i ens marxem de vacances a carregar les piles per la propera jornada.
Gràcies com sempre a la nostra grada i gaudiu del descans!!! Ens veiem a la tornada.