Derrota del Sènior femení A a la pista del H. Mislata 24 a 18

Avui no ha pogut ser, ens ha faltat creure.
No hem fet un bon partit, avui la concentració de la setmana anterior no ens ha acompanyat, la nostra defensa no ha estat tan forta i les rivals no han tingut problemes a l’hora d’arribar a la nostra porteria. Els atacs no estaven definits, ens faltava decisió i això ens ha dificultat molt finalitzar les jugades.
Tot i que podia haver estat un partit molt igualat per com anava el marcador als primers minuts, l’equip rival ha ampliat la distancia i no hem estat capaces de reaccionar, arribem a la mitja part 12-7. I a la segona part aquesta diferencia s’ha mantingut, les nostres noies han continuat sense reaccionar i aquesta falta d’empenta no ens ha deixat acostar-nos al marcador i tenir possibilitats de igualar el partit.
Mai parlo dels arbitres i avui tampoc ho faré, tot i que el desenvolupament del partit depenia només de nosaltres.
Propera jornada, dissabte dia 2 de febrer a les 19:30h rebem a casa a l’Handbol Sant Quirze. Us esperem a tots per donar suport a les nostres noies!!!!