Derrota del Sènior femení A a la pista del Bm. La Roca 24 a 23

Partit molt igualat en forces, ens jugàvem mantenir la sisena posició i no ha estat possible, però ens quedem amb la satisfacció d’haver estat l’equip menys golejat de la lliga.

S’ha lluitat molt, la primera part ha estat molt igualada al marcador i l’hem acabat amb un empat de 12-12. A la segona part s’ha mantingut el mateix ritme de partit fins el minut 50 que la Roca s’ha avançat de tres gols, en els últims cinc minuts hem aconseguit remuntar però elles han marcat el gol de la victòria.

Molt bona defensa per part de les nostres noies i bons atacs per acabar la lliga d’aquesta temporada i ens quedem en un setè lloc que no està gens malament.

Ara toca descansar i anar preparant a l’equip per jugar la copa, així que ens veurem aviat!!!!

#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis