Derrota del Juvenil masc B a Poblenou 32 a 24

Nou partit jugat a la pista del Poblenou al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Onzena jornada de la Lliga de Primera Catalana Juvenil.

El BM Poblenou es troba classificat a mitja taula, a una distancia de 4 punts dels nostres nois. Podríem pensar que seria un rival assequible però, malauradament, no hi ha rival petit i no es pot blat fins que sigui al sac i ben lligat.

Hem començat molt “endollats”, dominant el partit, controlant l’equip rival i el marcador. 10 minuts que ens han permès mantenir el rival a distancia i donar la sensació que avui seria un gran dia.

Però a partir d’aquest minut 10 les tornes han canviat, les errades han aflorat com a conseqüència de la manca de confiança. No es pot dir que els nois hagin abaixat els braços però hem permès que el Poblenou entrés en el partit, comencés a assentar-se en el camp i millorés tant la seva efectivitat de cara a porteria com ajustés millor la defensa.

I han començat a marxar en el marcador. Màxima distancia de 5 gols en contra que es redueix lleugerament al final de la primera part, 12-16 que, com sempre ens deixa un regust agredolç. Estem vius tot i que els nostres nois no ens transmeten clarament la seva confiança en capgirar el marcador.

Malgrat aquestes sensacions, els nostres nois comencen la segona part forts, amb més confiança. Aconseguim reduir distancies en el marcador fins posar-nos a -2 en el minut 15. Som-hi nois!!!!

A partir d’aquest moment, la nostra progressió s’estanca i el Poblenou revifa. Torna a entrar en el partit i amb dues empentes els darrers 10 minuts, amb més intensitat defensiva, aprofitant pèrdues dels nostres nois en atac, algunes exclusions si més no massa rigoroses i gols fàcils des de 7 metres o de contraatac acaben el partit amb un resultat pensem que massa abultat pel que s’ha vist a la pista, 21-30 que ens deixa capcots.

Ja ho hem dit altres vegades, cal lluitar durant tot el partit, creure en les nostres forces i treball, molt treball total setmana per millorar tècnica i tàcticament.