Derrota del Juvenil masc B a casa del OAR GRacia 31 a 15

Partit de la 8a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Juvenil jugat al barri de Gràcia de Sabadell contra l’OAR.

Partit complicat, jugat contra un bon equip, ben classificat i amb les idees molt clares. Joc intens des de l’inici de partit. L’OAR comença fort i als nostres nois els costa entrar en el partit. Joc travat del qual se n’aprofita inicialment el rival però, poc a poc, els nostres nois comencen a ordenar millor la defensa, curtcircuitant els atacs, evitant les continuïtats i atacant amb criteri. AL minut 15 les espases estan ben altes, empat a 5 que dona la sensació que hi haurà un marcador curt.

Però el curtcircuit se’ns encomana i comencem a tenir problemes en atac. Algunes pèrdues de pilota ens fan perdre la confiança i entrem en una espiral de joc insuls i sense gaire premi.

El rival continua com una piconadora, sense defallir ni baixar la intensitat. Això només porta a un resultat més favorable a mesura que passen els minuts, els diferencials en el marcador van eixamplant-se fins arribar als 7 gols a la mitja part. El 15-8 sembla massa per als mèrits de cadascun però ja comença a albirar-se que, si volem obtenir un bon resultat a la pista de l’OAR, caldrà lluitar molt i canviar la tendència ràpidament.

I comença la segona part. El guió es similar al dels darrers minuts de la primera part. Veiem els nois amb els braços abaixats, sense recursos, gairebé jugant al ralentí. I les diferencies en el marcador continuen augmentant, de 10, de 12, ….fins a 17 gols.

El resultat final de 31-14 indica clarament el que s’ha vist a la pista. Superioritat de l’OAR que no ens ha deixat desenvolupar el nostre joc i una feblesa mental dels nostres nois que han donat per perdut el partit massa ràpid.

Amb treball  i mes intensitat segur que podrem recuperar-nos d’aquest ensurt.

El diferencial de 3 punts respecte els capdavanters de la classificació ens ha d’encoratjar per continuar el camí i acostar-nos a ells, en joc, en intensitat, en qualitat i, per què no? en mentalitat.

Ànims nois, això no ha fet més que començar. Queda encara molt i, part de la consecució dels objectius, està a les nostres mans.