Derrota del Juvenil femení A davant del Bm. Granollers 18 a 37

En aquest partit matiner, les nostres noies han tingut un inici adormit que ha permès al Granollers un parcial d’1 a 9 en els primers catorze minuts. Les vallenques han pogut fer contraatacs a mansalva que el Sant Joan no ha pogut aturar. A partir d’aquí, les noies han pogut millorar la imatge amb un parcial de 7 a 11 en el que quedava de primera part però, malgrat aquesta revifada, hem arribat al descans amb un 8 a 21 en contra que feia mal.

Segurament els millors minuts que hem viscut per part del Sant Joan han estat els deu minuts centrals de la segona part en els que les nostres noies han aconseguit un parcial favorable de 7 a 1, però aquests moments no han pogut compensar la resta del partit.
Us hem vist créixer, us veiem créixer i aquest partit no ens fa perdre la certesa que encara us hem de veure fer coses molt i molt grans.