Derrota del Juvenil femení A a la pista del H. St Quirze 37 a 26

El partit contra el Sant Quirze començava molt bé amb dos atacs esplèndids per part de les nostres noies que ens feien esperar un partit molt igualat. Però la defensa contundent i intuitiva de les vallenques ha aturat ben aviat aquesta esperança i del minut 1 al 13 el parcial ha estat de 8 a 2 a favor del Sant Quirze. El Sant Joan ha pogut estabilitzar a partir d’aquest moment el marcador i, gol amunt, gol avall, la diferència de 6 punts s’ha mantingut fins a la mitja part a la que hem arribat amb el resultat de 20 a 14.

El Sant Joan només ha anotat un gol en els 6 primers minuts de la segona part, però tampoc ha deixat que el rival s’allunyés gaire més i ha aconseguit mantenir el mateix equilibri fins al minut 9. De nou, les rivals s’han avançat, sobretot amb contraatacs exitosos, i s’han allunyat els 11 punts de distància que ja tenien al minut 15 i que el Sant Joan només ha pogut mantenir en equilibri, sense deixar que l’incrementessin en el que quedava de segona part.
La defensa contundent del Sant Quirze de la que parlàvem s’ha concretat en un nombre comparativament important d’exclusions i penals que el Sant Joan no ha sabut aprofitar prou. Això i no poder aturar prou les escapades per contraatacs de les contràries ens ha dut al resultat final.
Nosaltres seguirem a la graderia, seguirem animant i seguirem amb vosaltres de totes totes. Ànims i endavant!!