Derrota del Juvenil fem A davant del EH Sant Vicenç 21 a 25

Molt millor imatge de les noies del Sant Joan aquesta jornada malgrat la derrota. Tant des del camp com des de la banqueta hem vist una total concentració, moltes ganes de lluita i la capacitat de fer front a aspectes del joc que no sempre estan a les nostres mans.

La primera part ha començat amb domini de les santjoanenques els 8 primers minuts. Però els 7 següents minuts, un parcial de 1 a 5 a favor de les visitants ha capgirat el marcador. Una defensa més avançada i més agressiva, a to amb les de les rivals, ens ha permet mantenir la diferència fins al final de la mitja part, 11 a 15.
Les proves del canvi en les nostres noies ha estat que la segona part ha acabat amb empat entre els dos equips. Tot i que ha costat tornar a arrencar el marcador (el primer gol santjoanenc de la segona part ha arribat al minut 7), els set minuts següents les noies han aconseguit un 4 a zero i semblava que es podia capgirar el marcador. Però els darrers minuts el Sant Vicenç ha pogut tornar a avançar-se fins al resultat final.