Derrota del Infantil femení A a Igualada 26 a 17

Últim partit de la temporada. Les nostres noies no es juguen res, ja són sotscampiones de la Sèrie A2 de la Lliga Catalana. Tot i així van a buscar la victòria.

Comença el matx i les Igualadines comencen marcant i van per davant en el marcador fins al minut 19, moment en què el Sant Joan empata a 7. Tot i això, s’arriba al descans amb el resultat de 11-10. Comença la segona part però no es manté l’equilibri de la primera part; el Sant Joan comença a perdre pilotes, errar llançaments… el que comporta que el CH Igualada es distancii en 6 gols en el minut 7. I aquesta és la tònica del que queda de partit, arribant al final amb un resultat de 26-17.

Cal destacar la gran quantitat d’aturades de les porteres contrincants, inclosos quatre penaltis (n’han aturat 4 de 9), i la baixa efectivitat en el tir de les santjoanenques: 17 gols de 48 llançaments, un 35% d’encerts. Una llàstima no haver acabat la temporada com es mereixen aquestes lluitadores.