Derrota del Cadet masculí A davant el tot poderos FC Barcelona 16 a 35

El matí del diumenge volíem competir contra els «gegants» del Barça A però no ha pogut ser. Després d´una bona setmana d´entrenaments, es volia donar la cara. S´ha corregut en baixar a defensar i hem lluitat les pilotes. El que passa  és que imposa jugar contra aquests equips i llavors es cometen masses errades: 19 pèrdues de pilota + algun doble + passes…El resultat és que surten al contraatac i normalment no perdonen.

Si amb això li afegim que hem tingut un 36% en llançaments…i que de 4 penaltis només marquem un…doncs poca cosa es pot fer.

Els 5´ primers semblaven que li tocarien els crostó als barcelonins ja que el marcador era de 3-4. D´aquí als 20´ només es marquen 3 gols (6-13). Ens atranquem en atac amb la seva defensa avançada i sembla que tinguem por a entrar a porteria pels laterals o als extrems. S´intenta fer algun recanvi i no es dóna amb la tecla adequada tampoc. Al descans, 10-19.

Durant els primers 10´ de la segona part les diferències oscil·len entre 8/9/10 gols. Però no es pot mantenir el mateix ritme fins al final i és quan els contraris van allargant la diferència. Cal destacar l´actuació de Gonzalo amb molt bones aturades que han fet que la distància no fos més extensa.

Nois, aquesta setmana continueu entrenant amb igual i més intensitat i sobretot amb ganes, ja que anem a Granollers i segur que ens ho posen difícil. Ells tindran en ment el partit d´anada, però nosaltres també ja que ES VA ANAR A COMPETIR! Ho podeu i sabeu fer. Però amb companyerisme, ànims i crítiques positives per tirar-ho endavant. Tothom cometem errades. Bona setmana!