Derrota del Cadet masculí A davant del OAR Gracia 29 a 33

Un partit amb dos equips molt igualats, el marcador sempre va estar ajustat.
A la primera part l’OAR Garcia, gràcies a l’efectivitat de cara al gol, acaba imposant-se per 15-17.
A la segona part, semblava que milloraven una mica en defensa, acostant-nos al marcador, però una altra vegada les males seleccions de tir i la baixa intensitat en defensa, l’OAR Gràcia es va escapar en el marcador, al minut 29 de 5 gols , impedint la remuntada, acabant  29-33.
Cal animar als nois, per l’esforç realitzat, i seguir treballant. Animar als jugadors lesionats, que es millorin aviat perquè els necessitem.