Derrota del Cadet masculí A a la pista del Bm. Granollers 33 a 19

Va ser una primera part molt disputada, sempre amb un marcador molt ajustat a favor, molt atents en defensa i efectius en atac, minut 20, un 7-9, però al final de la primera part, les grans parades del porter del Granollers, van fer que el marcador quedés en un 11-9.
A la segona part el Granollers va sortir amb una defensa avançada que va fer que es perdessin pilotes i ja al minut 15, el Sant Joan Despí, perdia per 22-15. A partir d’aquest moment ja no es va defensar amb intensitat i no vam tenir sort en atac, acabant el partit en un 33-19.
S’ha fet un pas endavant en la concentració i intensitat.Però cal seguir treballant perquè la intensitat duri tot el partit.