Derrota del Cadet femeni A davants del BCN Sants 22 a 26

Ha començat el partit i les nostres jugadores han dominat clarament la primera part des d’un inici, arribant a la mitja part amb un resultat de 16-10. En aquesta primera part, el Sant Joan no ha perdut cap pilota, n’ha recuperat 5 i ha tingut una eficiència en el tir del 72,7% enfront del 50% per les contrincants. Durant la segona part hem mantingut una avantatge de 5 gols fins al minut 45; les adversàries han anat retallant distàncies fins a situar-se a només un gol quan faltaven 5 minuts per acabar. No hem sabut reaccionar i en els últims minuts, no hem estat capaços de marcar cap gol i això el CH Sants ho ha aprofitat per acabar guanyant 22 a 26. En aquesta segona part, l’eficiència en el tir ha estat del 35,2% pel CHSJD i del 55,2% pel Sants. Cal destacar el gran paper que ha fet la nostra portera. Avui les nostres jugadores han après que no s’ha de donar res per fet i que no s’ha de baixar la guàrdia.