Derrota del Cadet femení A davant del H. Ribes 34 a 41

Les contrincants han estat superiors a nosaltres durant tot el partit, i han arribat a la mitja part amb un avantatge de 10 gols (14-24). Tot i això, el Sant Joan no ha donat res per perdut i durant la segona part, ha arribat a estar a tan sols 3 gols de diferència quan faltaven 5 minuts per acabar el partit (33 a 36). Finalment, però, les adversàries han reaccionat i el resultat ha estat de 34 a 41. L’eficàcia en el tir ha estat del 58,6% pel Sant Joan i del 61,2% per l’Ascó. Les nostres jugadores han recuperat més pilotes que no pas n’han perdut, i ha hagut un gran encert a la porteria durant la segona part. Ens ha faltat una millor defensa i més encerts en els tirs.