Derrota del Cadet femení A a la pista del H. Palautordera 41 a 32

Les adversàries han dominat el partit des del seu inici, amb molta rapidesa en l’atac. Encara que hem millorat la defensa i l’atac cap al minut 15, hem arribat a la mitja part amb un resultat de 16-10. Les nostres jugadores han sortit molt fortes del descans i en 40 segons han marcat 3 gols de contraatac; en els primers minuts de la segona part s’han arribat a posar a un gol de diferència. Però les contrincants han reaccionat, i han anat agafant avantatge amb molts contraatacs, que les ha portat a guanyar amb un resultat de 41 a 32.