Derrota de l’infantil masculí A contra H.Sant Boi. 18-20

Primera part molt seriosa, amb bona actitud en defensa i atac. concentrats tots els jugadors en fer les coses com saben i entrenen. Al minut 20 arriban a tenir un  marcador a favor de fins 4 gols, però als últims 5 minuts hi va haver una mica de desconcert i el Sant Boi es va créixer, empatant el partit a 10 gols.
 A la segona part, es va intentar fer-ho com a la primera part, però es va començar a fallar tirs i els contraris aencertar-los. Van marxar al marcador de fins a 3 gols. S’ apreta als últims minuts, però la sort no va estar del nostre costat i es va perdre el partit per 18-20.
Cal felicitar als nois per intentar fer-ho bé i donar una bona imatge, encara que s’hagi perdut. Han mogut la pilota, s’han fet jugades assatjades i una bona defensa.
 Cal seguir treballant i ser un equip fort.