Derrota contundent de l’infantil A contra el Mataró 37-24

Amb un principi del partit igualat, semblava que anava a ser un partit molt disputat, només va ser algo puntual, es van començar a perdre moltes pilotes en atac i amb una defensa fluixa, contra un equip molt disciplinat, va fer que s’anessin a la mitja part amb un marcador de 23-13.
La segona part va ser més del mateix, desmotivats, no sortia res en atac i amb una defensa que només es va intensificar els últims minuts, es va perdre el partit per un contundent 37-24.
 Aquesta derrota hauria de servir, per pensar que la segona volta cal millorar el joc, sabem fer amb una defensa molt intensa durant tot el partit, ara ens toca un equip aumible i cal animar els nois, que poden fer-ho moltíssim millor del que ho han fet i ho saben.