Derrota ajustada del Juvenil Masc A a Granollers 30 a 28

Després d’una primera part excel·lent, l’equip que entrena Fran Tejado se’n va anar cap al vestidor amb un avantatge de cinc gols en el marcador (14-19). Res no estava decidit, però pintava molt bé, sobre tot per les bones sensacions que havia deixat l’equip: molt ficat en el partit i lluitant cada pilota. En defensa van poder forçar alguns jocs passius i l’atac va estar bastant encertat, executant jugades que han practicat moltes vegades en els entrenaments. Aquesta tònica va continuar en els primers instants de la segona part i fins al minut 45 l’oponent no va poder apropar-se en el marcador. Tot i això, era evident que els nostres jugadors es trobaven cada minut menys còmodes a la pista, era cada cop més difícil superar la pressió alta de la defensa del Granollers. En un últim quart d’hora boig, el partit es va tòrcer completament. Els nois van cometre moltes errades impròpies d’un Juvenil, i les múltiples pèrdues de pilota van ser un dels principals motius de la remuntada del Granollers. En un ambient molt enrarit, l’equip no va ser capaç de mantenir la calma i aguantar el resultat fins el final. Va ser un cop molt dur veure’ns superats en l’últim instant després haver estat davant en el marcador durant gairebé 58 minuts. Ànims nois! Hem d’aprendre d’aquests partits i tirar endavant.