Debut amb victòria del Juvenil masc A a Salou 23 a 32

El Juvenil A masculí s’estrena a la Lliga Catalana amb una victòria davant el Salou jugant molt concentrat i deixant poques opcions a l’oponent per ficar-se en el partit. En els primers instants del partit l’equip va estar molt encertat en atac, movent la pilota amb rapidesa i trobant amb certa facilitat el forat en la defensa de l’oponent. El primer parcial de 0-4 va donar tranquil·litat a l’equip i durant tota la primera part els nostres jugadors van lluitar per ampliar aquest avantatge en el marcador. Vam arribar al decans amb una renda de 8 gols (11-19) amb bon joc i aportacions de tots els jugadors. Els primers cinc minuts de la segona part van ser els únics moments del partit en que els nois van perdre una mica la concentració i el Salou va aprofitar aquests instants de dubte per apropar-se en el marcador. Però un parcial de 0-3 a favor nostre van posar les coses un altre cop el seu lloc i durant la resta del partit no vam patir gaire per assegurar-nos els primers dos punts en el grup A del la Lliga Catalana. Divendres jugarem a casa contra el Barça, esperant poder repetir les mateixes bones sensacions d’aquest partit.