Cròniques dels 3 partits de Fases del Cadet Fem A

VICTÒRIA DEL C.H.S.J.D CADET FEMENÍ A CONTRA EL C.H.MONTBUI
CHSJD 29 – CH MONTBUI 22
Cadet femení A
Primer partit de les fases classificatòries per a la Lliga Catalana: juguem a casa. El partit ha començat amb avantatge per a les contricants, amb un marcador molt igualat, i abans del minut 20 el marcador s’ha capgirat, i des d’aleshores, les nostres noies han anat per davant la resta de partit, arribant a la mitja part amb un resultat de 14-9. A la segona part s’han anat distanciant més, fins a un màxim de 10 gols de diferència, i imposant-se finalment per 29 a 22.
El CHSJD només ha perdut 9 pilotes en errors de passi o recepció i n’ha recuperat 11, i ha tingut una efectivitat de tir del 61,7% (han errat 18 tirs a porta, molts d’ells al travesser). També cal destacar el bon paper que ha fet la nostra portera. Enhorabona, noies: molt bon partit!!
GRAN VICTÒRIA DEL C.H.S.J.D CADET FEMENÍ A CONTRA EL C.H. ESPLUGUES
CHSJD 28 – CH Esplugues 18
Segon partit de les fases classificatòries per a la Lliga Catalana: tornem a jugar a casa. El Sant Joan ha anat per davant en el marcador en tot moment. La primera part ha estat molt igualada, tot i que hem arribat al descans amb un resultat de 12 a 7.  A la segona part l’avantatge ha anat creixent i el CHSJD s’ha acabat imposant per 10 gols.
Les nostres jugadores han tingut els mateixos errors de passi o recepció que recuperacions: 7,  i l’efectivitat de tir ha estat del 54.9%. Cal remarcar el gran nombre d’aturades de la nostra portera i una molt bona defensa. Enhorabona, noies: un partit excel.lent!!
EL CADET FEMENÍ A CLASSIFICAT!!!
CHSJD 23 – CH Sants 23
Tercer i últim partit de les fases classificatòries per a la Lliga Catalana en camp contrari. Ha estat un partit molt emocionant i dur, i el resultat s’ha decidit en l’últim minut. Les contrincants s’han avançat en el marcador des de l’inici, fins a un màxim de 7 gols de diferència, però les nostres jugadores han lluitat fins a l’últim moment i han aconseguit un empat que les ha classificat en primera posició. Moltes felicitats i endavant!!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis