Crònica SENIOR C SANT JOAN DESPÍ 31 – SANT CUGAT 34

Derrota a casa amb el líder del grup, equip molt jove i amb gran qualitat que ha guanyat fins ara tots els partits. Encara que es va perdre, les impressions de joc van ésser millors. De mica en mica aquest equip es van cohesionant. Primera part amb un resultat de 15 a 20, a la que el Sant Cugat sempre va anar pel davant, mostrant-se molt compacte, i una segona part, parcialment guanyada pel nosaltres, al transcurs de la qual inclòs vam arribar a empatar el partit, però continuem cometent massa errors bàsics i desajustaments a la defensa que dificulten el resultat. Continuem treballant.