Crònica del Sènior Fem B que perd 25-24 amb el Santpedor

Derrota del Sènior B al camp del Santpedor 25 a 24

Tot i haver començat la lliga amb una victòria molt treballada contra el Terrassa, aquesta setmana no ha pogut ser. I això que les nostres noies no han deixat escapar mai el partit però anar tan igualades (la màxima diferència ha estat de quatre gols) fa que la balança, finalment, es pugui decantar cap a l’altre costat.

Hem de reconèixer que el Santpedor ha anat gairebé sempre per sobre en el marcador. Ja de bon començament, els cinc primers minuts, fredes i una mica descol·locades, ens han clavat un parcial de 3 a 0. Per sort, de seguida ens hem posat les piles i al minut 9 ja ens separava només un gol. Hem aconseguit empatar al minut 13 (5 a 5) i hem mantingut l’empat bona part de la primera part fins que, un joc agressiu per part de les rivals i un arbitratge desconcertant, han fet que remuntessin el marcador amb dos gols de diferència i amb un 13 a 11 hem arribat a la mitja part.

Però les nostres noies tenien gana de victòria i han entrat a la segona part amb força, fins al punt de que al minut 13 han aconseguit capgirar el marcador i situar-se un gol amunt (16 a 17). L’alegria ha durat poc i les jugadores locals han anat remuntant fins a situar-se a la màxima diferència de 4 gols (24 a 20) a 8 minuts d’acabar la segona part. Les nostres noies no s’han deixat enfonsar per la situació i, en un final d’infart, han remuntat amb un parcial d’1 a 4 que no ha estat suficient per endur-nos la victòria.

Volem destacar el gran paper de les dues porteres del Juvenil que van venir a reforçar l’equip i ho van fer de forma impecable, i l’alta eficàcia en els llançaments de 7 metres (6 de 7).

Esperem que el proper partit a casa contra el Rubí segueixin demostrant aquesta lluita i la balança, aquest cop, es decanti al nostre favor