Crònica del Sènior Fem A davant del Elda que perd 26-28

SENIOR FEMENI DHP: HSJD 26 – 28 CDM FEMENINO ELDA PRESTIGIO

Partit amb un final agredolç.

Després d’una primera part molt igualada tot i anar per darrera al marcador, molt bones sensacions, bon joc de les noies tant en defensa com a l’atac, molta concentració i moltes ganes, aconseguim arribar al descans amb un gol per sobre 15-14.

La segona part hem començat igual, fortes en defensa i bons atacs, ens hem mantingut per sobre fins els últims minuts que no hem sabut gestionar aquesta avantatge al marcador, i mentre nosaltres només hem aconseguit marcar un gol elles han marcat quatre i han sentenciat el final del partit amb una diferencia al seu favor de dos gols que els han donat la victòria.

Res a dir, hem pogut gaudir d’un gran partit entre dos equips amb un gran nivell, la qual cosa ens demostra que podem estar a l’alçada de qualsevol rival, sempre que puguem mantindre el cap fred i jugar com ho hem fet avui.

La propera jornada diumenge 28 a les 13:15h a casa del Sant Vicenç, allà us esperem!!!

#LAFAMILIAQUEESCULL

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis