Crònica del Cadet Fem. A que perd 26-30 davant el handbol la Roca

EL CADET FEMENÍ A PERD A CASA TOT I HAVER FET UN GRAN PARTIT
CHSJD 26 – La Roca 30
En els primers minuts de partit, el Sant Joan ha anat davant del marcador, però La Roca, amb el seu joc dur, tant en defensa com en atac, ha anat guanyant terreny i hem arribat al descans amb un resultat de 9-16, perdent de 7 gols. Però les nostres jugadores no s’han rendit, han continuat lluitant, i en el minut 28 de la segona part hem estat només a 2 gols de les contrincants. Finalment, el partit ha acabat amb un resultat de 26 a 30. L’eficàcia de tir del CHSJD ha estat del 62%, i el de La Roca, del 64%.