Cadet Masculí C, aconsegueix una victòria a la seva visita a Montcada

Partit de la 5a Jornada contra el LA SALLE MONTCADA.

Nova oportunitat per aconseguir dos punts contra el cuer de la classificació, i els nostres no varen fallar.

Tot i que amb moltes dificultats els nostres van aconseguir emportar-se el dos punt en un partit intens, amb estones de gran joc, bona intensitat defensiva i millorant dia a dia les opcions tàctiques d’atac.

El nostre és un equip en formació, un xic inexpert però amb ganes de fer-ho bé, implicat en el joc d’equip i amb una gran dosi de treball que els està duent a realitzar partits complets i….alguns amb victòria.

I aquest cap de setmana tocava un bon resultat aconseguit amb treball però també amb bon joc.

Tot el partit hem anat pel davant en el marcador, controlant el resultat i les escomeses del rival, sense baixar la guàrdia, amb intensitat defensiva i sense deixar perdre les oportunitats en atac.

Les diferències a la primera part no han parat d’augmentar, guanyàvem de 3 al minut 15 i de 8, 7-15 a la mitja part.

LA segona part ha esta més igualada, tot i que l’avantatge de la primera semblava insalvable. Aguantem el marcador fins el minut 15 en el qual guanyem de 6. El LA SALLE MONTCAD no dona el braç a tòrcer i continua retallant les distàncies, però no hi ha prou temps per a la remuntada, els nostres aguanten prou bé fins a un 21-26 final.

Potser poca renda per a les diferencies vistes sobre la pista. La petita davallada física dels darrers 10 minuts no ha d’entelar el bon partit i el millor resultat final.

Bon treball setmanal i continuem creixent.

Endavant nois, la setmana vinent ens visita el PARDINYES de Lleida. Equip invicte i amb un bon balanç golejador.