Victòria del Sènior femení B a la pista del BCN Sants 24 a 33

Costa trobar les paraules per definir el que estan fent les nostres noies en aquesta fase. Aconseguir la tercera victòria consecutiva amb un rival que aquesta temporada no havia cedit cap punt al seu camp, té un valor incalculable. Era el nostre primer desplaçament i tornem a casa com a líders del nostre grup, tot i haver jugat un partit menys.
El Sant Joan ha començat concentrat i conscienciat que no seria feina fàcil. Dos pals i dues aturades espectaculars han contribuït a arribar al minut 5 amb tres gols a favor i sense que el Sants aconseguís encetar el marcador. Aquesta diferència l’hem anat mantenint fins al minut 17 en el que hem aconseguit sumar dos gols més de diferència i el Sants ha demanat temps mort. Tot i la xerrada amb l’entrenador i l’exclusió d’una de les nostres noies, la resta de la primera part, el Sants només ha pogut mantenir la distància sense aconseguir escurçar-la i hem arribat a la mitja part amb un 12 a 17 a favor nostre.
Tenint en compte l’historial del rival, era molt important que les nostres noies sortissin al camp igual de concentrades i així ho han fet. Amb feina de formiga, han anat ampliant la diferència gol a gol i cedint-la només parcialment. Al minut 25 la diferència era de 6 gols però en els cinc minuts restants el Sant Joan encara ha estat capaç de distanciar-se de 3 gols més fins a arribar al resultat final.
Tot i una baixada important en l’encert, especialment en els llançaments de set metres a la segona part amb una portera del Sants molt eficient, des de la graderia es fa cada cop més palès aquesta cohesió de grup i capacitat de perill en tots els fronts a més d’una feina important a la porteria i la defensa, que ens fa xalar de valent. Abans de marxar de vacances de Setmana Santa, us esperem el proper cap de setmana a casa contra el Cardedeu.
El percentatge d’encert global ha estat del 62% i les nostres porteres han realitzat 13 aturades de mèrit.